Helpen kan op zoveel manieren!

Wat fijn dat je op deze pagina uit bent gekomen! Als het goed is ben je hier uitgekomen omdat je (overweegt) een donatie te maken. Wil je graag nog even rondsnuffelen op de website om meer informatie op te doen? Klik dan hier links op een van de onderdelen in het menu. We zijn oprecht blij met iedereen die ons een warm hart toe draagt, in welke vorm dan ook. Alle kleine beetjes helpen en elke euro telt!

Donaties – Financieel

Door financiële donaties kunnen we het dagelijks reilen en zeilen van de stichting draaiend houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reiskosten maar ook aan de kosten voor een geschikte bedrijfsruimte en onderhoud van onze bus.

Wij ontvangen helaas nog geen subsidies van de overheid

Help jij ons helpen?
Donaties kunnen worden overgemaakt op:

NL28 BUNQ2060 8880 42
Ten name van: Stichting Dierennoodhulp Noord-Brabant / Pet Support

Donaties – Goederen

Donaties in de vorm van goederen zijn ook meer dan welkom! We ontvangen bijna wekelijks voer, verzorgingsspullen en andere toebehoren. Maar ook andere goederen zoals deze website en een opslaglocatie hebben we gedoneerd gekregen. En daar zijn we uiteraard enorm dankbaar voor! Heb je zelf een donatie voor ons of kun je mogelijk iets voor ons betekenen?

Hulp – Personen

We kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken voor allerlei taken en situaties. Zoals mensen die meehelpen bezorgen, inzamelpunten en vrijwilligers die donaties voor ons op kunnen halen. Heb jij af en toe een uurtje vrij en zie je het zitten mee te helpen? Neem dan vooral contact met ons op, we horen echt graag van je

Hulp – Kennis

Kennis is een belangrijke pijler binnen onze stichting, een pijler die vaak onderschat word. Zo hebben we tonnen vol borstels die we uit kunnen delen. Een trim(st/m)er die ons kan helpen door uitleg te geven welke borstel voor welke vacht is en welke hond waarbij het beste gebaat is zou geweldig zijn. Maar ook kennis op het gebied van het draaiend houden van een stichting of organisaties die ons misschien kunnen helpen is waardevolle kennis! Heb je een idee of kennis van zaken die ons kan helpen? Neem dan contact met ons op, alle beetjes helpen.

Donatieactie voor een nieuwe bezorgauto!

Momenteel rijden we elke week bezorgroutes, hebben we meer dan 300 dieren in ons cliëntenbestand en brengen we die pakketten rond met onze privé auto’s. Die hier, helaas, helemaal niet geschikt meer voor zijn. Het aantal kilo’s tikt met al die pakketten best aan. Daarnaast zitten we met ruimte en moeten we routes opsplitsen terwijl het zoveel efficiënter en kostenbesparend zou zijn als we dit in een stuk kunnen rijden. En daarnaast kunnen we dan ook weer meer cliënten aannemen en en voor zorgen dat er geen knorrende huisderenbuikjes zijn!

Momenteel loopt onze fondsenwerving via een donatiesite zodat alles veilig verloopt.